Liga protiv raka Grada Drniša, Kralja Zvonimira 10; 095 884 7499; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ukoliko i Vi želite pomoći radu Lige obratite nam se preko kontakt podataka koji se nalaze ovdje.

"Dan narcisa" i Info pult

1

Povodom obilježavanja "Dana Narcisa" – koji se obilježava svaku prvu subotu u proljeće ove godine je to dana 23.03.2024. g., volonteri Lige protiv raka grada Drniša organizirat će javnozdravstvenu kampanju koja za cilj ima potaknuti naše sugrađane i upozoriti ih na važnost preventivnih pregleda dojki te da vode brigu o svome zdravlju.

Također će našim sugrađanima podijeliti cvjetove narcisa, koji je postao simbol nade i novog života jer se svake godine u proljeće iznova rađa. Aktivnost će se obilježavati u Drnišu – Trg kraja Tomislava (kod stubišta za tržnicu) u vremenu od 9.00 do 11.00 sati i u Oklaju.

Također će održat i info kampanja "Budi aktivan" i Info pult na kojem će volonteri Lige informirati naše sugrađane na važnosti vježbanja i podijelit će promotivne materijale.

Projekt je u cijelosti financiran od Agencije za mobilnost i programe Europske unije.

Iskreno i od srca se zahvaljujemo svima koji nesebično i s ljubavlju pomažu rad naše udruge! Vaše novčane priloge možete uplatiti na žiro račun broj: HR6124070001100618185 (OTP banka d.d. Hrvatska).