Liga protiv raka Grada Drniša, Kralja Zvonimira 10; 095 884 7499; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ukoliko i Vi želite pomoći radu Lige obratite nam se preko kontakt podataka koji se nalaze ovdje.

  • Naslovna
  • Novosti
  • Naša članica, Mirjana Knez, ovogodišnja dobitnica nagrade u kategoriji fizicka osoba - volonter/volonterka

Naša članica, Mirjana Knez, ovogodišnja dobitnica nagrade u kategoriji fizicka osoba - volonter/volonterka

Naša dugogodišnja volonterka, članica Lige i nekadašnja predsjednica udruge gđa. Mirjana Knez je ovogodišnja dobitnica nagrade u kategoriji fizička osoba - volonter/volonterka.

Grad Šibenik zajedno sa Savjetom mladih Grada Šibenika i Udrugom mladih "Mladi u EU" uz podršku Volonterskog centra "POZITIVA" organizirao je dodjelu godišnje nagrade za najistaknutijeg volontera/ku, kordinatora/cu volontiranja i organizatora volontiranja na području Šibensko-kninske županije u 2023. g.

Cilj dodjele godišnje volonterske nagrade je poticanje volonterskog rada u lokalnoj zajednici kroz nagrađivanje volonterskog doprinosa pojedinca i organizacija koje provode volontiranje.

Svečana ceremonija je održana dana 12.12.2023. g. u Gradskoj knjižnici "Juraj Šižgorić" u Šibeniku.

Iskreno i od srca se zahvaljujemo svima koji nesebično i s ljubavlju pomažu rad naše udruge! Vaše novčane priloge možete uplatiti na žiro račun broj: HR6124070001100618185 (OTP banka d.d. Hrvatska).