Liga protiv raka Grada Drniša, Kralja Zvonimira 10; 095 884 7499; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ukoliko i Vi želite pomoći radu Lige obratite nam se preko kontakt podataka koji se nalaze ovdje.

Hrabre žene koje su preboljele rak dojke nosile revije

Liga protiv raka Šibensko – kninske županije je u utorak 19. prosinca obilježila svoju 55. obljetnicu postojanja i aktivnog rada.

Svečani program koji je uključivao svečanu sjednicu članova, članica i volontera Lige u okviru kojeg je Danći Mihovilčević, dr.med., predsjednica Lige protiv raka Šibensko – kninske županije izložila referat s popratnom videoprojekcijom kojom se osvrnulo na rad i djelovanje Lige.

Potom je uslijedila modna revija šibenskih dizajnera koja je održana u suradnji sa Gradskom knjižnicom "Juraj Šižgorić" Šibenik. Modnu reviju nosile su žene hrabrog duha koje su preboljele ili se još nose s procesom liječenja karcinoma dojke. Ova revija nije samo priča o modi jer ona u fokus stavlja snagu, hrabrost i zajedništvo.

U programu su sudjelovale i "Šibenske šuštine" koje su svojim nastupom uveličale proslavu.

 

Iskreno i od srca se zahvaljujemo svima koji nesebično i s ljubavlju pomažu rad naše udruge! Vaše novčane priloge možete uplatiti na žiro račun broj: HR6124070001100618185 (OTP banka d.d. Hrvatska).