Liga protiv raka Grada Drniša, Kralja Zvonimira 10; 095 884 7499; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ukoliko i Vi želite pomoći radu Lige obratite nam se preko kontakt podataka koji se nalaze ovdje.

Drnišanke obilježile Europski tjedan mobilnosti

Savez sportske rekreacije "Sport za sve" Šibensko-kninske županije u prigodi Europskog tjedna mobilnosti od 16.9. do 22.9.2018. godine organizirao je izlet na Kranjsku goru u Sloveniji. Aktivnost se raširila Europom od 2002. godine u cilju promocije kretanja i poboljšanja kulture življenja.

Na izlet su krenule članice Lige protiv raka grada Drniša i Udruge žena sv. Roko Drniš. Izletnici su posjetili vrh Vršič u Julijskim alpama, Kranjsku goru, sportsko rekreacijski centar Planica na kojem se nalaze poznate svjetske skijaške skakaonice, te dolinu Tamar. Na povratku posjećen je Bled s prekrasnim dvorcem koji se izdiže nad jezerom na kojem se nalazi otok s crkvom sv. Marije. Nismo propustili osladiti se s poznatim bledskim kremšnitama. Ugodno druženje i pješačenje prekrasnim prirodnim ljepotama sve sudionike ovog dvodnevnog izleta ispunilo je oduševljenjem i pozitivnim emocijama.

Iskreno i od srca se zahvaljujemo svima koji nesebično i s ljubavlju pomažu rad naše udruge! Vaše novčane priloge možete uplatiti na žiro račun broj: HR6124070001100618185 (OTP banka d.d. Hrvatska).