Liga protiv raka Grada Drniša, Kralja Zvonimira 10; 095 884 7499; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ukoliko i Vi želite pomoći radu Lige obratite nam se preko kontakt podataka koji se nalaze ovdje.

Liga na hodočašću u Međugorje

Liga protiv raka grada Drniša organizirala je za svoje liječene članove 12. svibnja 2018. godine jednodnevno hodočašće u Međugorje. Na mjesto molitve, nade i utjehe zaputili smo se u ranim jutarnjim satima. Nakon dolaska u Međugorje uputili smo se na brdo ukazanja moleći po postajama križnog puta. Nakon toga smo prisustvovali sv. misi. U svoje molitve Gospi smo stavili i sve naše liječene članove i prijatelje koji zbog zdravstvenog stanja nisu bili u mogućnosti hodočastiti.

Zdrav čovjek ima stotinu želja bolestan samo jednu – zdravlje.

Nakon Međugorja u kasnim popodnevnim satima posjetili smo Mostar. U ugodnom raspoloženju u kasnim večernjim satima stigli smo u naš grad sa željom da se ovakva druženja u zajedništvu, molitvi i dobrom raspoloženju nastave.

Iskreno i od srca se zahvaljujemo svima koji nesebično i s ljubavlju pomažu rad naše udruge! Vaše novčane priloge možete uplatiti na žiro račun broj: HR6124070001100618185 (OTP banka d.d. Hrvatska).