Liga protiv raka Grada Drniša, Kralja Zvonimira 10; 095 884 7499; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ukoliko i Vi želite pomoći radu Lige obratite nam se preko kontakt podataka koji se nalaze ovdje.

U Drnišu obilježen Dan narcisa

Liga protiv raka grada Drniša uspješno je organizirala 22. Dan narcisa, dan posvećen oboljelima od raka dojke i prevenciji raka dojke.

Na tri štanda u gradu Drnišu i jednom u Oklaju članice Lige i volonteri prodavali su cvjetove narcisa i dijelili promidžbeni materijal.

Ovoj akciji pridružile su se žene zajednice "Katarina Zrinska" Šibensko-kninske županije s predsjednicom Anitom Aužina, koje su donirale cvjetove narcisa. Također su mnoge naše sugrađanke stigle na štandove s buketima narcisa iz svojih vrtova. Članice Lige im od srca zahvaljuju na doniranim narcisima i podršci ove akcije.

Brojni Drnišani su se zaustavili na štandovima Lige, te kupnjom cvijeta narcisa ili učlanjivanjem u Ligu podržali ovu tradicionalnu humanitarnu javnozdravstvenu akciju.

Iskreno i od srca se zahvaljujemo svima koji nesebično i s ljubavlju pomažu rad naše udruge! Vaše novčane priloge možete uplatiti na žiro račun broj: HR6124070001100618185 (OTP banka d.d. Hrvatska).