Liga protiv raka Grada Drniša, Kralja Zvonimira 10; 095 884 7499; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ukoliko i Vi želite pomoći radu Lige obratite nam se preko kontakt podataka koji se nalaze ovdje.

Liga sudjelovala u obilježavanju međunarodnog Dana žena

Liga protiv raka grada Drniša, udruga žena "Sv. Roko" iz Drniša i ženski boćarski klub "Lavice Promina" iz Oklaja u organizaciji saveza sportske rekreacije "Sport za sve" Šibensko-kninske županije, sudjelovali su u prigodi obilježavanja međunarodnog Dana žena u Kninu 10.3.2018. godine.

Sportski program se odvijao u 3 discipline: bacanje koluta, bacanje košarkaške lopte u koš i balote.

Sve sudionike u programu prije natjecateljskog djela programa pozdravio je i zaželio dobrodošlicu u Knin dožupan Šibensko–kninski Nikola Blažević. "Lavice Promina" osvojile su u balotama prvo i drugo mjesto. Nakon natjecateljskog djela održan je prigodan kulturno zabavni program. Ovo je dobar primjer rekreacije koristan za sve dobne skupine i zdravstveni status kao što i sam naziv kaže "Sport za sve".

Iskreno i od srca se zahvaljujemo svima koji nesebično i s ljubavlju pomažu rad naše udruge! Vaše novčane priloge možete uplatiti na žiro račun broj: HR6124070001100618185 (OTP banka d.d. Hrvatska).