Liga protiv raka Grada Drniša, Kralja Zvonimira 10; 095 884 7499; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ukoliko i Vi želite pomoći radu Lige obratite nam se preko kontakt podataka koji se nalaze ovdje.

Drnišanke obilježile Europski tjedan mobilnosti

Savez sportske rekreacije "Sport za sve" Šibensko kninske županije u prigodi Europskog tjedna mobilnosti od 16.9. do 22.9.2017. godine organizirao je izlet na Bled i Bohinj. Aktivnost se raširila Europom od 2002. godine s ciljem promocije kretanja i poboljšanja kulture življenja.

Ovom izletu priključile su se članice Lige protiv raka grada Drniša i Udruge žena sv. Roko Drniš. Izletnici su posjetili vrh Vogel, izvor Savinje i Bohinjsko jezero koji su u sastavu nacionalnog parka Triglav. Drugi dan izleta posjećen je Bled s prekrasnim dvorcem koji se izdiže nad jezerom na kojem se nalazi otok s crkvom sv. Marije. Na povratku smo posjetili Delnice i Fužine. Ugodno druženje i pješačenje prekrasnim prirodnim ljepotama Bleda i Bohinja nije omela kiša koja nam je bila uporan pratilac.

Iskreno i od srca se zahvaljujemo svima koji nesebično i s ljubavlju pomažu rad naše udruge! Vaše novčane priloge možete uplatiti na žiro račun broj: HR6124070001100618185 (OTP banka d.d. Hrvatska).