Liga protiv raka Grada Drniša, Kralja Zvonimira 10; 095 884 7499; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ukoliko i Vi želite pomoći radu Lige obratite nam se preko kontakt podataka koji se nalaze ovdje.

Liga protiv raka obilježila 15 godina djelovanja

Liga protiv raka grada Drniša obilježila je 15 godina svog djelovanja. Potaknuti brigom za čovjeka i s velikim entuzijazmom i ljubavlju okupila se grupa volontera te osnovala i registrirala udrugu 2003. godine.

U svom petnaestogodišnjem radu Liga je organizirala brojne uspješne aktivnosti, javno zdravstvene kampanje, preventivne preglede te rad s oboljelima od karcinoma i članovima njihovi obitelji. Cilj svih aktivnosti je podizanje svijesti o problemu raka u zajednici te odlasku na preventivne preglede.


Uz članove Lige obilježavanju su se pridružili gosti i suradnici Lige: Dogradonačelnik Grada Drniša – Tomislav Dželalija, dopredsjednica Županijske lige Šibenik – Vjera Cvitanović, tajnica Županijske lige Nera Dragojević, Dr. Ljubica Kronja, ravnateljica Narodne knjižnice Drniš – Danijela Drezga, predstavnice gradskih udruga Žena Sv. Roko, Zvonimir, Knjigovežnica Vitić, profesor Špiro Krasić.

U ime Lige predsjednica Mirjana Knez uručila je zahvalnice ustanovama i pojedincima koji nesebično svojim znanjem, stručnom i materijalnom pomoći daju doprinos radu Lige protiv raka grada Drniša.

Iskreno i od srca se zahvaljujemo svima koji nesebično i s ljubavlju pomažu rad naše udruge! Vaše novčane priloge možete uplatiti na žiro račun broj: HR6124070001100618185 (OTP banka d.d. Hrvatska).