Liga protiv raka Grada Drniša, Kralja Zvonimira 10; 095 884 7499; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ukoliko i Vi želite pomoći radu Lige obratite nam se preko kontakt podataka koji se nalaze ovdje.

Drnišanke obilježile Svjetski dan pješačenja

Udruga "Sport za sve" iz Knina organizirala je povodom Svjetskog dana pješačenja 12.10.2019. godine izlet na Dinaru. Pridružile su im se članice Lige protiv raka grada Drniša.

Cilj ove aktivnosti je uključiti što veći broj sudionika, kako bi potakli ekološku svijest o potrebi očuvanja prirode te promociju pješačenja kao jeftin i djelotvoran oblik tjelesne aktivnosti. Hodanje je pomalo zapostavljena aktivnost, koja čuva i štiti naše zdravlje od niza bolesti, a preporučena je svim dobnim skupinama.

Po lijepom i ugodnom vremenu skupina od tridesetak članova je pješačila do planinarskog doma Brezovac. Manja skupina je krenula na vrh Dinare "Sinjal" koji je i najviši vrh u Hrvatskoj. Uz obaveznu okrepu, dobro raspoloženje i pjesmu dan se brzo bližio kraju, sa željom za više ovakvih susreta.

Iskreno i od srca se zahvaljujemo svima koji nesebično i s ljubavlju pomažu rad naše udruge! Vaše novčane priloge možete uplatiti na žiro račun broj: HR6124070001100618185 (OTP banka d.d. Hrvatska).