Liga protiv raka Grada Drniša, Kralja Zvonimira 10; 095 884 7499; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ukoliko i Vi želite pomoći radu Lige obratite nam se preko kontakt podataka koji se nalaze ovdje.

Sadržaj mrežne stranice isključiva je odgovornost Lige protiv raka grada Drniša.

EUROPSKA UNIJAEUROPSKI STRUKTURNI I INVESTICIJSKI FONDOVI ♦ EUROPSKI SOCIJALNI FOND ♦ OSNOVNE INFORMACIJE O PROJEKTU

Predstavljen projekt "Osposobljavanjem za bolje sutra"

Udruga „Scientia populo“ iz Knina s partnerima Liga protiv raka Grada Drniša i Gradom Kninom predstavila je projekt „Osposobljavanjem za bolje sutra“.

Ovim projektom povećat će se mogućnost zapošljavanja 25 marginaliziranih osoba kroz jačanje stručnih znanja putem programa osposobljavanja i razvoja vještina provedbom radionica. Također pripadnicima marginaliziranih skupima omogućit će se pružanje usluge mentorstva u gradovima Kninu i Drnišu što će dodatno ojačati njihovu poziciju na tržištu rada.

Projekt je financiran iz EU socijalnog fonda preko Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a vrijednost projekta je: 1.163.220,00 kn. 

CILJEVI PROJEKTA:

Glavni cilj projekta je kroz provedbu osposobljavanja i osnaživanja mekih vještina marginaliziranih osoba (dugotrajno nezaposlene osobe i korisnici zajamčene minimalne naknade), utjecati na njihovo lakše zaposlenje i veću konkurentnost na tržištu rada. Kroz provedbu predloženog projekta odabrat će se programi osposobljavanja koji odgovaraju potrebama lokalnih poslodavaca, ali i marginaliziranim skupinama.

S obzirom da dugotrajna nezaposlenost negativno utječe na razvoj vještina i kompetencija kroz provedbu projekta ćemo provesti radionice usmjerene jačanju mekih vještina sa ciljem veće konkurentnosti na tržištu rada i lakšeg zapošljavanja.

U prvom dijelu projekta koji će krenuti tijekom veljače osposobit će se po 5 korisnika za menadžere hrane i pića, kuhar - specijaliste za catering i konobar.

Zainteresirane osobe za projektne aktivnosti trebaju ispunjavati sljedeće uvjete:

  • Mladi do 29 godina života – trebaju biti nezaposleni 6 mjeseci
  • Osobe iznad 30 godina života – nezaposlene 12 mjeseci

Molimo zainteresirane osobe koje ispunjavaju uvjete da se prijave kako bih krenuli sa provedbom navedenih programa.

Više informacija o projektu i prijave na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Tel. 022-886-227

Mob. 098-172-0779

Iskreno i od srca se zahvaljujemo svima koji nesebično i s ljubavlju pomažu rad naše udruge! Vaše novčane priloge možete uplatiti na žiro račun broj: HR6124070001100618185 (OTP banka d.d. Hrvatska).