Liga protiv raka Grada Drniša, Kralja Zvonimira 10; 095 884 7499; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ukoliko i Vi želite pomoći radu Lige obratite nam se preko kontakt podataka koji se nalaze ovdje.

Projekt je financirala Europska unija iz programa Europske snage solidarnosti.

Sadržaj mrežne stranice isključiva je odgovornost Lige protiv raka grada Drniša.

AGENCIJA ZA MOBILNOST I PROGRAME EU ♦ EUROPSKE SNAGE SOLIDARNOSTI

NAJAVA: Završna konferencija projekta "Učini nešto danas za bolje sutra" i "Kviz natjecanje"

Liga protiv raka grada Drniša i njezini volonteri održati će završnu konferenciju projekta "Učini nešto danas, za bolje sutra" iz programa Europske snage solidarnosti i Kviz natjecanje kako bi se ciljana skupina opustila i ugodno zabavila povodom završetka projekta. Kviz znanja obuhvatit će općenito pitanja iz drniškog kraja kao i pitanja vezana za prevenciju zdravlja.

Projekt je u cijelosti financiran od Agencije za mobilnost i programe Europske unije. Vrijeme provedbe projekta je bilo od 1.6.2023. do 31.5.2024.godine. Kroz projekt naši volonteri su organizirali i provodili terapijske i preventivne vježbe s fizioterapeutom, organizirali su i razna predavanja koja su za cilj imala skrenuti i upozoriti sve prisutne o važnosti prevencije bolesti i brige o vlastitom zdravlju, kao i info kampanju "Budi aktivan", kojom su nastojali informirati javnost i naše sugrađane o važnosti vježbanja i kretanja.

Predstavit ćemo sve rezultate i sve mjerljive ishode projekta kao i sve aktivnosti koje smo tijekom projekta imali i koji su bili od velike koristi svim sudionicima na projektu. Glavni ciljevi bili su jačanje psihofizičkog zdravlja i podizanje kvalitete života osoba liječenih od karcinoma, te jačanje vlastitih kapaciteta.

U projekt je prvi puta uključena grupa mladih volontera Lige, koji su sudjelovati u upravljačkom i organizacijskom i provedbenom procesu projekta.

Završna konferencija održati će se dana 22.05.2024. godine u restoranu "Kod Tome" sa početkom u 17.00 sati

Radujemo se Vašem dolasku.

Iskreno i od srca se zahvaljujemo svima koji nesebično i s ljubavlju pomažu rad naše udruge! Vaše novčane priloge možete uplatiti na žiro račun broj: HR6124070001100618185 (OTP banka d.d. Hrvatska).