Liga protiv raka Grada Drniša, Kralja Zvonimira 10; 095 884 7499; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ukoliko i Vi želite pomoći radu Lige obratite nam se preko kontakt podataka koji se nalaze ovdje.

Projekt je financirala Europska unija iz programa Europske snage solidarnosti.

Sadržaj mrežne stranice isključiva je odgovornost Lige protiv raka grada Drniša.

AGENCIJA ZA MOBILNOST I PROGRAME EU ♦ EUROPSKE SNAGE SOLIDARNOSTI

Predavanje "Zdrav život" povodom Svjetskog dana borbe protiv raka

Povodom obilježavanja Svjetskog dana borbe protiv raka – 04.02. volonteri Lige protiv raka grada Drniša organizirat će predavanje pod nazivom "Zdrav život" koji će se sastojati od teorijskog i praktičnog dijela. Teorijski dio će se fokusirati na zdravu prehranu uz pravilnu tjelovježbu, dok će se praktični dio odnositi na pripremu "Zdravog smoothia", a predavanje će održati magistra nutricionizma Marija Živković i bacc. fizioterapije Branka Paić. Predavanje se provodi u sklopu projekta "Učini nešto danas za bolje sutra".

Također će održat i info kampanja "Budi aktivan" u kojem će volonteri informirati naše sugrađane na važnost odaziva na važnosti vježbanja i brige o vlastitom zdravlju.

Predavanje će se održati dana 05.02.2024.g. u 18.00 sati u prostorijama Multimedijalne dvorane Drniš – Kralja Zvonimira 10, 2 kat.

Projekt je u cijelosti financiran od Agencije za mobilnost i programe Europske unije.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
1. NAJAVA PREDAVANJA 176 KB PDF

Iskreno i od srca se zahvaljujemo svima koji nesebično i s ljubavlju pomažu rad naše udruge! Vaše novčane priloge možete uplatiti na žiro račun broj: HR6124070001100618185 (OTP banka d.d. Hrvatska).